افزایش کشت نیشکر با اختصاص 25 هزار هکتار زمین در خوزستان

استاندار خوزستان با اشاره به اقداماتی مطلوب صنعت نیشکر خوزستان درخصوص کشت و تولید، صنایع جانبی و درنهایت تامین شکر مورد نیاز 35 میلیون ایرانی گفت: زمینی به مساحت 25 هزار هکتار در نظر گرفته شده تا سطح کشت این شرکت افزایش یابد.

خبرگزاری تسنیم از اهواز، سیدمحمدرضا موالی زاده روز سه شنبه 15 آبان در چهارمین جشنواره برداشت نیشکر شکرستان که در کشت صنعت دعبل خزایی برگزار شد، گفت: هر آنچه که بتوانیم جهت کمک به شرکت توسعه نیشکر جهت پیشبرد اهداف و خدمت به مردم عزیز خواهیم داد.

وی افزود: اقداماتی خوبی در عرصه نیشکر، کشت نیشکر و صنایع جانبی آن انجام شده است؛ این شرکت در حال حاضر شکر حدود 35 میلیون نفر از جمعیت ایران را تامین می کند و اقداماتی از قبیل صنایع جانبی آن از جمله تولید الکل و نقشی موثری که در زمان کرونا داشته، ستودنی است.

استاندار خوزستان تصریح کرد: در کنار شرکت توسعه نیشکر خواهیم بود اما انتظارات مردمی به حقی داریم که باید دنبال شوند، یکی از مشکلات ما بحث محیط زیست است، زیرا هوای شهر اهواز هوای خوبی نیست و هشدارهای سازمان هواشناسی نشان می دهد میزان آلودگی بالاست و روی سلامت مردم اثر منفی دارد.

وی ادامه داد: درخواست من این است که دوستان مطالعه کنند که با چه فرمول مناسبی می توانیم به سمت برداشت سبز نیشکر حرکت کنیم که هم شرکت توسعه نیشکر کار خود را به خوبی انجام دهد و هم مردم در مباحث زیست، محیطی دچار مشکل نشوند.

موالی زاده تصریح کرد: مجموعه کارخانه ها، تاسیسات و منابع نفتی، فولادی و پتروشیمی که در خوزستان وجود دارد، اثر منفی روی محیط زیست دارند و باید تلاش کنیم تا این مشکلات کاهش پیدا کند.

استاندار خوزستان گفت: نوع افت زدایی که اینجا مورد توجه قرار گرفته نیز قابل اهمیت است؛ استفاده کمتر از مواد شیمیایی و توسعه آن لازم است زیرا امروزه بخشی از مشکلات و بیماری های ما ناشی از استفاده بیش از حد متعارف از مواد شیمیایی است.

وی در خصوص افزایش سطح کشت نیشکر  عنوان کرد: زمینی به مساحت 25 هزار هکتار در این خصوص در نظر گرفته شده تا سطح کشت این شرکت افزایش یابد.

نماینده ارشد دولت در خوزستان، به کارگیری نیروی انسانی بومی در صنایع استان را بسیار حائز اهمیت خواند و گفت: اینکه توجه به محیط پیرامون را اصل مبنا قرار دهیم و به سمت رضایت مندی اجتماعی حرکت کنیم، بسیار حائز اهمیت است؛ بنابراین هرچقدر فعالیت ها و رضایتمندی ها افزایش پیدا کند در ماموریت خود موفق تر و بهتر عمل کردیم.

موالی زاده افزود: در گذشته توجه به مسئولیت های اجتماعی به عنوان امری حاشیه ای بود، اما امروز در شرکت های بزرگ دنیا بسیار مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان سرمایه گذاری به آن نگاه می کنند، از همین رو باید در مسئولیت های اجتماعی نه به عنوان یک هزینه اضافی بلکه به عنوان یک سرمایه گذاری نگاه کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: گردشگری در روستای علوه و سراخیه در شادگان نشان از ظرفیت های بالای آنها دارد  و یکی از مباحثی که در هیات دولت مطرح شد این است که باید به سمت گردشگری فقرزدا حرکت کنیم، زیرا ظرفیت گردشگری خوبی در استان خوزستان وجود دارد.

انتهای پیام/

نظرات

captcha